Sand, sten, grus, granit, biobrændsel, fast brændsel & gasser

FRI FRAGT PÅ ALLE BIG BAGS OG PALLER – Vi leverer indenfor 3 dage!

Levering

Vi leverer overalt i Danmark. Specielle priser til ikke brofaste øer. Ring for pris og leveringsmuligheder.
Bestilte big bag til fortovskant leveres normalt inden for 1 - 3 arbejdsdage.


Bestilte big bag med truck bliver leveret på faste dage. Kig under Levering med truck.


Granitsten (Trappetrin, kantsten og fliser mv.) på paller kan der være op til 10 dages leveringstid.


Da vi bruger et eksternt transportfirma er det ikke muligt at oplyse et nøjagtigt leverings tidspunkt.


Alle leveringer foregår med sættevogn med mindre at andet er aftalt. En sættevogn er 4 meter høj, 2,8 meter bred og 16,5 meter lang.


Alle big bag bliver leveret på en engangspalle.
Pallerne vil blive sat på kørefast underlag, hvor der kan køres med en palle løfter, så som fliser, asfalt eller cement.
Pallerne stilles hvor de er til mindst mulig gene for trafikken. Det er ikke altid muligt at stille pallen op på fortovet.


Chaufføren har ikke tilladelse til at sætte pallerne i indkørsel, med mindre køber er personligt tilstede.

 

Leveringssted og måde:
Levering sker på den af Kunden oplyste adresse. Forsendelsen sker ved brug af et anerkendt fragtfirma på den måde, der fremgår af Kundens ordre og som bekræftet på ordrebekræftelsen.

Leveringstid:
Det estimerede forsendelsestidspunkt fremgår af ordrebekræftelsen – sædvanligvis inden 1-3 hverdage. Da Sælger ikke kan garantere lokale udbringningsforhold, kan Sælger ikke med sikkerhed angive, hvornår varen leveres på Kundens adresse.

Hvis afsendelsen af de bestilte varer bliver forsinket, underretter Sælger snarest muligt Kunden herom på den af Kunden oplyste e-mail adresse.

Levering til ikke brofaste øer i Danmark, skal Sælger kontaktes for pris og leveringstid.

 

Salgs- og leveringsbetingelser

1 Almindelige betingelsers formål og rækkevidde

Nedenstående betingelser gælder for alle køb af varer, som forbrugere (herefter benævnt ”Kunden”) foretager på LHM A/S’ (herefter benævnt ”Sælger”) hjemmeside www.lhm.dk. Samtlige oplysninger (herunder nærværende vilkår) på hjemmesiden, og i forbindelse med afgivelse af ordren er på dansk, og aftalen indgås på dansk.
Disse betingelser accepteres af Kunden i forbindelse med afgivelse af ordrer, og de vil endvidere til enhver tid være tilgængelig på Sælgers hjemmeside, ligesom de altid vedhæftes ordrebekræftelsen og de kan rekvireres ved henvendelse til Sælger pr. e-mail eller almindelige post.

2 Ordremodtagelse og aftaleindgåelse

2.1 Ordreprocedure
Umiddelbart før endelig bekræftelse af bestillingen vil Kunden på hjemmesiden se den samlede pris for bestilte varer og forsendelsesomkostninger samt evt. andre gebyrer/omkostninger, og Kunden vil inden endelig afgivelse af bestillingen få mulighed for at rette evt. fejl.

Efter Kundens bekræftelse af bestillingen vil Kunden via den af Kunden oplyste e-mail adresse umiddelbart efter modtage en e-mail med en ordrebekræftelse med de af Kunden bekræftede oplysninger, herunder oplysninger om Kundens ordrenummer, navn og adresse, betalingsmåde, leverings adresse, oversigt over de bestilte varer og en forventet afsendelsesdato.

Kunden opfordres til at gennemgå bekræftelsen og meddele Sælger, såfremt ordrebekræftelsen efter Kundens opfattelse ikke stemmer overens med den afgivne bestilling. Kunden opfordres til at gemme og evt. udskrive ordrebekræftelsen.

Ordren vil blive opbevaret af Sælger.

Endelig aftale mellem Kunden og Sælger anses for indgået, når Sælger har bekræftet ordren, idet forbeholdet i punkt 8.2 dog fortsat er gældende. Sælger vil dog snarest mulig underrette Kunden, såfremt et forbehold, f.eks. at varen er udsolgt, gøres gældende.

Kunden er ansvarlig og bærer risikoen for, at de indtastede oplysninger om Kunden er korrekte, idet Sælger ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Faktura:
En papirbaseret faktura fremsendes på Kundens e-mailadresse.
Data på kunder:
LHM gemmer de data kunden oplyser ved køb, samt efterfølgende de oplysninger der bliver foretaget i en mail korrespondance. LHM gemmer oplysningerne digitalt i virksomheden.
Kunder kan ved behørig dokumentation (E-mailadresse) få oplyst hvilke data vi har på den pågældende. Forespørgsel fremsendes til lhm@lhm.dk
Data vil efter 5 år blive slettet.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores digitale nyhedsbrev og modtag nyheder fra LHM.
Du kan til hver en tid framelde dig igen.