Sand, sten, grus, granit, biobrændsel, fast brændsel & gasser

FRI FRAGT PÅ ALLE BIG BAGS OG PALLER – Vi leverer indenfor 3 dage!

Græs Køreunderlag – Facts, fordele & varianter

 

ECCOdale® græsgitter er lavet af HDPE (Hig-Density Polyethylene) hvilket gør det muligt for dem at forblive fleksible, selv i frysende temperaturer, og de vil derfor ikke gå i stykker. Derudover er ECCOdale® græsgitre yderst velegnet til biler, hvilket er den ideelle overflade til parkeringsområder eller en græsplæne der bruges til parkering efter behov. Denne type græsgitter er specielt designet til netop græs, modsætning andre plader og gitre som kan bruges af både grus og græs. Denne type græsgitter har tekniske specifikationer rettet mod græsfyldning.

 

Produktet bliver produceret i Belgien.

 

ECCOdale® græsgitre er frostbestandige og produceret af HDPE plast. De forbliver fleksible til enhver tid, selv ved frysende temperaturer ned til -20 C.

 

Fordelen ved at bruge et græsgitter er flere, men de største fordele er at du får en flot ensartet græsplæne. Vandet får lettere ved at synke væk og du får ingen mudret plæne ved heftig regn. Bruger du plænen til parkering, undgår du ligeså vand og mudder. Når en bil kører på en

 

Græsgitterplæne synker hjulene ikke ned i jorden og ødelægger dermed ikke græsplænen. Bilens hjul trækker ikke græsset med sig, altså bliver græsset hvor det skal være. Dermed har du også ved parkeringsarealer altid en flot plæne.

Vi sælger to typer af græsgitre.

 

Den ene type, ECCOdale®, fås i grøn og sort og i to forskellige højder på 4 cm og 5 cm.

 

Den anden type, ECCOdale® HD flex, fås kun i én farve og én højde. Til gengæld er den produceret udelukkende af genbrugsplast og er også 100 % genanvendelig efter brug. Derudover er den meget mere fleksibel, derfor kan den med fordel også bruges på fx ridebaner.

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores digitale nyhedsbrev og modtag nyheder fra LHM.
Du kan til hver en tid framelde dig igen.