Sand, sten, grus, granit, biobrændsel, fast brændsel & gasser

FRI FRAGT PÅ ALLE BIG BAGS OG PALLER – Vi leverer indenfor 3 dage!

Granit og Grus Køreunderlag – Facts, fordele & varianter

 

ECCOgravel® pladerne produceres i Belgien.

 

Pladerne er frostbestandige og er fremstillet af HDPE (High-Density Polyethylene.) Pladerne forbliver fleksible over tid, selv ved frysende temperaturer ned til – 20 C.

 

Pladerne har en trykmodstand, når de fyldes, på op til 400 tons/m2. Udfyldte plader har en trykmodstand på 90 tons/m2.

Trykmodstanden er vigtig, fordi den angiver, i hvilket omfang pladen kan belastes.

 

Takket være sin høje trykbestandighed er ECCOgravel® pladen ideel ti at konstruere din indkørsel, parkeringsområde, brandadgang osv.

Trykmodstanden er ikke alt, hvad der betyder noget i en grus plade, drejningsmomentmodstand er også meget vigtig. Når du kører en bil over grus plader, udøver du ikke kun et pres, men din manøvre (vrid og drejning) udøver også momentkræfter på underlaget. Også her kommer vigtigheden af HDPE (High-Density Polyethylene) i spil.

 

Takket være denne sammensætning forbliver ECCOgravel® pladerne fleksible, hvilket betyder at de ikke vil gå i stykker eller deformere over tid. Desuden har alle ECCOgravel® pladerne forstærkninger mellem honningkagerne for at forbedre drejningsmomentmodstanden.

 

Under selve pladen er fastgjort en geotekstil måtte – også kaldet en anti-rooting måtte. Geotekstilen sikre, at stenene ikke ender under måtten. Således undgår du at der kommer forskydninger mellem og under pladerne.

 

Geotekstilet er fremstillet af polyester, som er et højtryksmateriale. Ikke alene er det utrolig stærkt, men det har også en åben struktur. Dette sikrer, at regnvand hurtigt trækker igennem og at grus overfladen forbliver ren. Derudover har planter, græs og ukrudt meget sværere ved at fastgøre sig og vokse.

 

Grus pladerne fås i tre forskellige farver. Hvid, sort og grå. Den grå er fremstillet i 100 % HDPE genbrugsplast.

Derudover fås alle tre farvevarianter i to højder. De to højder er på 3 cm og 4 cm.

 

Har vi ikke den ønskede farve eller højde på lager? Vi bestiller det gerne hjem til dig. Leveringen tager ca. 5 uger.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores digitale nyhedsbrev og modtag nyheder fra LHM.
Du kan til hver en tid framelde dig igen.